هزینه درمان فیستول چقدر است؟
به احتمال بسیار زیاد تاکنون اسم بیماری فیستول را شنیده اید. فیستول مقعدی که به آن ناسور نیز گفته می شود، به عنوان یکی از شایع ترین بیماری های مقعد محسوب می شود. از اصلی ترین علائم این بیماری می توان به درد، سوزش، خارش، آبسه های مکرر و همچنین ترشحات چرکی مداوم از ناحیه مقعد اشاره کرد. در این مقاله قصد داریم به بررسی هزینه درمان فیستول بپردازیم. اما پیش از هرچیز بهتر است بیشتر با این بیماری آشنا شویم.
بیماری فیستول مقعدی چیست؟
بیماری فیستول یک عفونتی است در محل پوست مقعد، که معمولاً به درمان نیاز دارد. در واقع فیستول مقعدی یک بیماری عفونی است که به دلیل ایجاد یک مجرای غیر طبیعی میان دو عضو بدن اتفاق می افتد و باعث اتصال پوست اطراف مقعد با دیواره کانال مقعدی می شود.
دلایل بروز بیماری فیستول:
- آبسه مقعدی
- عارضه های جنسی نظیر سیفلیس
- داشتن رابطه جنسی مقعدی
- زایمان طبیعی و مکرر
- مبتلا بودن به به بیماری کرون (التهاب بافت های گوارشی و روده ای)
- ساختار غیر طبیعی بدن
- داشتن سابقه جراحی در ناحیه مقعد
- بروز عفونت در روده بزرگ یا دیورتیکولیت
- بیماری سل
- هیدرآدنیت عفونی و چرکی
- آپاندیس
- بیماری ایدز HIV
- یبوست
- سرطان رکتوم
- بیماری مزمن پوستی
- وارد شدن ضربات شدید به عضلات مقعد
- پرتو درمانی در معرض اشعه ایکس
> متخصص هموروئید، یکی از متخصصین در زمینه درمان انواع بیماری ها همچون فیستول، شقاق، هموروئید و بواسیر و … است.
روش های درمانی فیستول عبارت اند از:
1- درمان فیستول با جراحی سنتی
2- درمان فیستول با لیرز
روش های ذکر شده تنها راه های از بین بردن این بیماری می باشد. به عبارت دیگر هیچ گونه داروی گیاهی یا غیر گیاهی برای از بین بردن این بیماری تاثیرگذار نیست و تنها استفاده از لیزر یا جراحی سنتی می تواند این بیماری را از بین ببرد. به یاد داشته باشید که هرچقدر در درمان این بیماری تعلل کنید، این عفونت به بافت های مجاور نیز می رسد و تعداد فیستول ها افزایش خواهد یافت. همین موضوع باعث پیچیده تر شدن بیماری می شود.
درمان با جراحی سنتی
جهت درمان کردن این بیماری به وسیله عمل جراحی سنتی یا به عبارت دیگر “فیستولوتومی”، در ابتدا باید یک سوراخ داخلی و خارجی به وسیله یک میله فلزی ایجاده نموده، و پس از آن به وسیله بلدومتیلن و آب اکسیژنه باید مجرای فیستول را به صورت کامل پیدا کنند. پس از آن باید فیستول به صورت باز رها شود تا زخم از داخل به سمت بیرون ترمیم شود.
برای انجام این عمل می بایست از یک روز قبل در بیمارستان حضور داشت و پس از جراحی نیز به یک روز مراقبت در بیمارستان احتیاج است. از جمله عوراضی که پس از جراحی ممکن است بروز پیدا کند، بی اختیاری در کنترل مدفوع، عود کردن مجدد بیماری و عفونت می باشد.
درمان فیستول با لیزر
دیگر روشی که میزانی تهاجمی بودن کمتری دارد و همچنین خطرات کمتری را نیز به دنبال دارد، درمان به وسیله لیرز می باشد. از عوارض این بیماری می توان به خونریزی و درد کمتر و همچنین کوتاه تر بودن دوران نقاهت اشاره کرد.
همچنین پس از درمان به وسیله لیرز نیازی به مصرف مسکن های کدئین دار نیست زیرا در این روش درد زیادی را تحمل نخواهید کرد. البته باید این نکته را مدنظر قرار دهید که در هر کدام از روش های ذکر شده امکان عود کردن فیستول وجود دارد.
مزایای درمان با لیزر:
- عدم نیاز به بی هوشی
- انجام عمل در مدت زمانی کوتاه
- دقت بالا در زمان عمل
- عدم خونریزی و درد
- پائین بودن احتمال بازگشت بیماری
- سرپایی بودن عمل
هزینه درمان فیستول
پس از آشنا شدن با روش های درمان، اولین سوالی که برای شما پیش می آید این است که هزینه درمان فیستول چقدر است؟ لازم به ذکر است که هزینه درمان بیماری فیستول مقعدی با توجه به فاکتورهای مختلف، متفاوت می باشد.
در هزینه درمان فیستول با جراحی سنتی، فاکتورهایی مانند بیمارستان یا کلینیک انتخابی، مهارت پزشک متخصص و … تاثیر گذار است. علاوه بر موارد ذکر شده در صورتی که برای انجام عمل نیاز به تجهیزات پزشکی باشد، هزینه درمان افزایش خواهد یافت. با توجه به بیمه ای که از آن استفاده می کنید ممکن است درصدی از هزینه درمان را بیمه شما پرداخت نماید.
هزینه درمان فیستول با لیرز در مقایسه با عمل جراحی کمتر می باشد و مقرون به صرفه تر است اما در این مورد نیز با توجه به مهارت پزشک متخصص و همچنین کلینیکی که انتخاب می کنید هزینه آن متغیر خواهد بود.
عوامل و تاثیر گذار در هزینه عمل فیستول با لیزر:
- طول فیستول
- میزان عفونت
- تعداد مسیرهای فیستول
- نوع لیزر
در مجموع هزینه درمان فیستول به وسیله فاکتورهای مختلفی مشخص می شود و نمی توان قیمت دقیقی برای آن اتخاذ کرد. معمولاً هزینه درمان فیستول به لیزر با توجه به وخامت آن از مبلغ دو میلیون تومان شروع می شود.
آیا در عمل فیستول با لیزر بیمه هزینه را پرداخت می کند؟
بله. بیمارانی که از بیمه تکمیلی استفاده می کنند، می توانند پس از درمان با گرفتن تاییدیه از کلینیک به دفاتر بیمه مربوطه مراجه نمایند. پس از تشکیل پرونده در بیمه، درصدی از هزینه عمل به شما پرداخت خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه بهتر است با دفاتر بیمه مورد نظر مشورت نمایید.
جمع بندی:
همانگونه که در این مقاله عنوان شد، بیماری فیستول از متصل شدن پوست اطراف مقعد با دیواره کانال مقعدی به وجود می آید. پس از مشاهده علائمی که به آنها اشاره شد بهتر است هرچه سریعتر نسبت به درمان این بیماری اقدام نمایید. در درمان با لیرز احتمال عود کردن بیماری در مقایسه با جراحی سنتی کاهش می یابد. همچنین لازم به ذکر است که مدت زمان درمان کوتاه تر است و دوران نقاهت در روش لیزر نیز سریع تر به پایان می رسد.
کلینیک تخصصی هموروئید با تیم متخصص از پزشکان و دستگاه های فوق پیشرفته به درمان بیماران عزیز کمک می کند. دراین مجموعه لیزر هموروئید، لیزر شقاق، درمان بواسیر و کیست مویی و .. نیز با لیزر انجام می شود. این خدمات با کمترین میزان درد و خونریزی انجام می شود.
بدون دیدگاه