هموروئید داخلی علائم و درمان آن

هموروئید داخلی علائم و درمان آن


متخصص هموروئید، تعریفی را درباره معنای هموروئید ارائه می‌دهد. امروزه با توجه به روش‌های درمانی خانگی و پزشکی فراوانی که وجود دارد، دیگر جایی برای نگرانی نیست. در این بخش با معرفی این بیماری و راهکارهای درمانی برای بهبود آن در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید!

هموروئید چیست؟

نام دیگری که عموم افراد، هموروئید را با آن می‌شناسند، بواسیر است. این مشکل زمانیکه در ناحیه انتهایی راست روده و انتهای مقعد، رگ‌ها دچار تورم و کشیدگی می‌شوند، به‌وجود می‌آید. در صورت وجود چنین مشکلی، اگر درمانی اتفاق نیفتد، ممکن است باعث مشکلات بدتری برای شخص شود. پیشنهاد می‌شود برای مشکلات مربوط به بیماری هموروئید، حتما به کلینیک هموروئید مراجعه کرده و از توصیه‌های متخصص هموروئید استفاده کنید.

مهم‌ترین علتی که باعث خونریزی‌های مقعدی می‌شود، بیماری هموروئید است. این اتفاق به مرور زمان با فشارهای زیاد در ناحیه تحتانی و التهاب رگ‌های این قسمت و د‌ر نهایت پارگی و خونریزی پیش می‌آید. علت به‌وجود آمدن این بیماری با توجه به سن افراد، جنسیت، ژنتیک و عوامل دیگر متفاوت است. بیشترین افرادی که به بواسیر مبتلا می‌شوند، بانوان باردار هستند.

طبق نظر یک متخصص هموروئید، در اغلب موارد، بواسیر در سنین 45 الی 65 سالگی دیده می‌شود. چاقی بیش‌ از حد، نشستن طولانی‌مدت، برداشتن بار سنگین، یبوست و اسهال مزمن جزء عوامل دیگر این بیماری است.

انواع هموروئید

اگر بخواهیم در مورد انواع هموروئید اطلاعاتی ارائه دهیم، باید آن را در دو نوع هموروئید داخلی و خارجی بررسی کنیم.

  • هموروئید داخلی

همانطور که از نام آن مشخص است، در قسمت فوقانی و داخلی‌تری نسبت به بواسیر خارجی دارد. این نوع از بواسیر، درد کمتری دارد و عمدتا شخص با زور زدن یا فشارآوردن در این ناحیه، دچار خونریزی می‌شود. بواسیر داخلی با توجه به شدتی که ممکن است برای شخص اتفاق بیفتد، به چهار قسمت تقسیم می‌شود. این قسمت‌بندی، وضعیت بیماری فرد را از نسبتا عادی تا بسیار حاد نشان می‌دهد.

  • هموروئید خارجی

دردناک‌ترین نوع هموروئید، نوع خارجی است. این نوع، علائم بیشتری نسبت به نوع داخلی دارد. محل به‌وجود آمدن هموروئید خارجی، اطراف مقعد است که امکان مشاهده آن هم وجود دارد. خونریزی، خارش و سوزش، انجام فعالیت‌هایی مثل نشستن که با درد همراه است، دفع دردناک و برآمدگی در ناحیه مقعد از جمله علائم دیده‌شده در این نوع از بیماری است.

علائم هموروئید داخلی

در این بخش بهتر است به‌طور جزئی‌تری از علائم هموروئید داخلی صحبت شود. چرا که دانستن این علائم، نقش بسیار مهمی در پیشگیری و درمان آن خواهد بود. این علائم شامل موارد زیر است:

  • تورم و التهاب در ناحیه تحتانی : این مشکل به مرور زمان و با فشارآوردن در هنگام دفع اتفاق می‌افتد.
  • نشستن‌های دردناک : با وجود التهاباتی که در این قسمت دیده می‌شود، ممکن است برخی کارها برای شخص دردناک باشد. یکی از این کارها نشستن یا حتی خم‌شدن است که با درد همراه است.
  • احساس سوزش و خارش
  • خونریزی : ممکن است با این علامت روبرو شوید و در خود احساس ترس کنید. این علامت عموما در هنگام دفع اتفاق می‌افتد. اما اگر به‌موقع دست به‌کار شوید و یه یک متخصص هموروئید مراجعه کنید، این مشکل جای نگرانی ندارد و قابل حل است.

روش‌های درمان هموروئید داخلی (روش‌های خانگی)

گاهی ممکن است مشکل بواسیر آن‌قدر شما را نگران و اذیت کرده باشد که به فکر درمان آن با روش‌های خانگی بیفتید. یکی از مهم‌ترین دلایلی که ممکن است شما به این بیماری مبتلا شوید، تغذیه نامناسب و عدم مصرف آب کافی در طول روز است. پس اولین گامی که باید بردارید، ایجاد یک رژیم غذایی پرفیبر و نوشیدن آب کافی (6-8 لیوان آب) در طول روز است.

تحرک و انجام ورزش، به‌صورت منظم، جزء روش‌های خانگی، سالم و کم‌هزینه‌تری است. با انجام ورزش در طول روز، خون‌هایی که در ناحیه ملتهب و متورم تحتانی به‌وجود آمده، به سایر بخش‌های بدن جریان پیدا می‌کند. استفاده از محتویات کپسول ویتامین ای یا انواع روغن‌ها مانند روغن نارگیل، بادام، زنجبیل، کرچک و زیتون هم می‌تواند وضعیت شما را بهبود بخشد.

شستشوی ناحیه ملتهب با استفاده از چای سیاه سرد، سرکه سیب و ژل آلوئه‌ورا هم می‌تواند کارگشا باشد. اما حتما توجه داشته باشید که هر کدام از این موارد را به‌طور جداگانه باید مصرف کنید. استفاده از انواع عرقیجات مانند عرق بومادران، پنج انگشت، خاکشیر و جوزهندی هم موثر است. یخ گذاشتن در ناحیه آسیب‌دیده، باعث انقباض رگ‌ها شده و تاحدودی آن قسمت التیام پیدا می‌کند. نشستن در لگنی که حاوی آب گرم است هم توصیه می‌شود. چرا که آب گرم هم باعث به جریان افتادن خون حبس‌شده به بخش‌های اطراف می‌شود.

روش های خانگی درمان هموروئید داخلی

روش های خانگی درمان هموروئید داخلی

روش‌های درمانی هموروئید داخلی (روش‌های پزشکی)

علاوه‌بر راهکارهای خانگی برای درمان بواسیر، روش‌های پزشکی که توسط متخصص هموروئید ارائه می‌شود هم وجود دارد. این روش‌ها شامل موارد زیر است:

  • دارو درمانی : این روش زمانی مناسب است که بیماری شخص به‌صورت خفیف یا کم باشد. پس از انجام جراحی یا لیزر هم با توجه به شرایط شخص، برای بهبود سریع‌تر بیمار، شیاف‌ها یا پمادهایی مخصوص تجویز می‌شود.
  • جراحی سنتی : استفاده از تیغ جراحی، بیهوشی و دوره نقاهت طولانی‌مدت از ویژگی‌های جراحی سنتی است.
  • لیزر درمانی : سریع‌ترین و پیشرفته‌ترین درمان است. از مزایای این روش می‌توان به دوره نقاهت کوتاه، ترخیص شخص در روز عمل و عدم استفاده از بیهوشی در حین عمل اشاره کرد.

درمان هموروئید داخلی با لیزر

لیزر هموروئید، روشی به‌روز و موثر است. این عمل در کلینیک، بدون بیهوشی و به‌‌مدت حدودا 20 دقیقه انجام می‌شود. در این روش، متخصص هموروئید با استفاده از اشعه لیزر، قسمت‌های آسیب‌دیده را برمی‌دارد. دقت بالای این روش، اجازه آسیب به بخش‌های سالم اطراف بواسیر را نمی‌دهد.

با توجه به وضعیت شخص و توصیه متخصص هموروئید، دو نوع لیزر کم‌توان و لیزر پرتوان وجود دارند. لیزر کم‌توان برای آسیب‌های خفیف و کم، و همچنین لیزر پرتوان برای آسیب‌های حادتر استفاده می‌شود. در روش لیزردرمانی، احتمال شروع مجدد بواسیر، صفر است. خارش و سوزش نخواهید داشت و در همان روز عمل هم مرخص می‌شوید.

چرا کلینیک هموروئید دکتر آریایی؟

 کلینیک هموروئید دکتر آریایی، با داشتن سابقه‌ای درخشان و ارائه عالی خدمات برای بهبود حال مراجعه‌کنندگان تمام تلاشش را می‌کند. تمامی خدمات در این مکان، در محیطی بهداشتی و کاملا استریل بوده و همچنین تجهیزات و راهکارهای درمانی به‌کار برده شده، استاندارد و به‎روز است. در این مکان آرامش مراجعه‌کنندگان بسیار مهم است. مراقبت‌های بعد از عمل برای کلیه بیماران انجام می‌شود. خدمات ارائه‌شده در این کلینیک شامل: لیزر هموروئید، درمان شقاق، درمان کیست مویی و درمان فیستول که همگی با لیزر انجام می‌شود، است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *