پاتوبیولوژیک هموروئید

پاتوبیولوژیک هموروئید


آیا از هموروئید و دلایل بروز آن چیزی می دانید؟ آیا در ارتباط با پاتوبیولوژیک هموروئید اطلاعاتی دارید؟ پس با ما همراه باشید…

بالشتک های هموروئید در پاتوبیولوژیک هموروئید

بالشتک های هموروئید بخشی از ساختمان طبیعی بدن در قسمت تحتانی مقعد هستند. پزشکان متخصص هموروئید، این بیماری را اینگونه بیان می کنند که این بالشتک ها زمانی که دچار تغییرات غیر طبیعی شوند مثلا با فشار های غیر طبیعی متورم بشوند، تبدیل به بواسیر و یا همان هموروئید می شوند.

در مجرای مقعدی سه بالشتک اصلی وجود دارد که این سه بالشتک به شکل های طبیعی در پهلوی چپ، راست قدامی، و راست عقب قرار گرفته اند. این بالشتک ها که در صورت متورم شدن تبدیل به هموروئید می شوند نه از جنس سرخرگ و نه از جنس سیاهرگ هستند بلکه رگ هایی خونی به نام های رنگ های سینوسی، بافت همبند و ماهیچه صاف هستند.

شبکه رگ بواسیری

بالشتک ها که از این مجموعه رگ های خونی تشکیل شده است، با نام شبکه رگ بواسیری هم شناخته می شوند.

نقش بالشتک های بواسیر در دفع فضولات

بالشتک های بواسیر برای دفع اختیاری مدفوع اهمیت زیادی دارند و آن ها 15 تا 20 درصد فشار بسته بودن مقعد در حالت استراحت را بر عهده دارند.

بالشتک های بواسیر در حین دفع مدفوع از ماهیچه های تنگ کننده ی مقعد محافظت می کنند.

زمانی که اشخاص برای اجابت مزاج در حالت نشسته به خود فشار وارد می کنند فشار درون شکمی افزایش پیدا کرده و اندازه بالشتک های بواسیر رشد می کند. به همین ترتیب بسته نگه داشتن مقعد راحت تر می شود.

دلیل رخ دادن بواسیر

باور عمومی بر این است که بواسیر زمانی رخ می دهد که ساختار عروقی بالشتک ها به سمت پایین مقعد ریزش پیدا کند. هم چنین اینطور گفته می شود که فشار سیاهرگی هم باعث ایجاد بواسیر می شود.

انواع بواسیر

بر اساس عواملی که گفته شد ممکن است بواسیر به دو صورت اتفاق بیافتد: یکی بواسیر داخلی است که در شبکه رگ بواسیری فوقانی رخ می دهد و دیگری خارجی که در شبکه رگ بواسیر تحتانی رخ می دهد.

توضیح مختصری درباره ی بواسیر داخلی

بواسیر داخلی معمولا همراه با خون قرمز روشن اتفاق می افتد. در بواسیر داخلی خون ریزی مقعدی بی درد در هنگام اجابت مزاج و یا پس از اجابت مزاج رخ می دهد. در این نوع بواسیر معمولا می توان با مشاهده ی خون بر روی مدفوع بواسیر را تشخیص داد. هم چنین اگر بر روی کاسه توالت قطره هایی از خون دیده شود نشانه ای از ابتلا به بواسیر است. در بواسیر تغییر رنگی در مدفوع اتفاق نمی افتد.

بواسیر داخلی زمانی دردناک می شود که ترومبوز و یا نکروز باشد.

شیوع بواسیر

به سختی می توان آمار دقیقی از این موضوع ارائه داد که هموروئید تا چه اندازه فراگیر است اما احتمال داده می شود که حداقل پنجاه درصد از مردم آمریکا حداقل یکبار در طول زندگی خود دچار بواسیر شده اند. هم چنین احتمال داده می شود که چیزی در حدود پنج درصد مردم جهان برای همیشه دچار هموروئید هستند.

تفاوت هموروئید در زنان و مردان

با توجه به پاتوبیولوژیک هموروئید که تا اینجا توضیح داده شد می توان گفت وقوع این بیماری در بین زنان و مردان به یک اندازه اتفاق می افتد و بیشتر افرادی که دچار هموروئید می شوند سنی ما بین 45 تا 65 سال دارند. زنان و مردان در صورت بروز هموروئید علائم تقریبا یکسانی دارند.

کلینیک تخصصی هموروئید دکتر علی آریایی با سال ها فعالیت و خدمات ذرمانی در زمینه درمان انواع بیماری ها همچون کیست مویی، شقاق مقعدی، بواسیر، هموروئید و … این هدف را دنبال کرده است که با پیشرفته ترین روش های پزشکی و درمانی و دستگاه های موجود در دنیا به درمان بیماری ها با کمترین میزان درد و خونریزی و عوارض بپردازد.

در این کلینک لیزر هموروئید زیر نظر دکتر متخصص هموروئید و با پیشرفته ترین دستگاه های لیزر انجام می شود.

مطالعه بیشتر>> آیا لیزر هموروئید عوارض دارد؟

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *